Otroci obožujejo novo zaščito za sonce

Otroci obožujejo novo zaščito za sonce

  • Google Plus
Poleeetje! Z igrivimi obravanimi roll-oni.
 
Beseda, ki v otrocih prebudi veselje in veselo pričakovanje pustoloviščin ob morju, na bazenu, v naravi in parkih. To poletje bodo otroci oboževali nanos sredstev za zaščito pred soncem. Prenovljena linija izdelkov NIVEA Sun Kids, ki zaščiti otroke pred UVA- in UVB-žarki, vključuje tudi nove in igrive obarvane roll-one. Roll-oni imajo zelo visok ZF (50+) in so zelo vodoodporni, imajo pa še eno dodatno sestavino: zabavo. Linija z visokim in zelo visokim zaščitnim faktorjem je primerna za nežno kožo vsakega otroka – in hkrati poskrbi za mirno vest staršev.
 
 
 
 
 
Zaščita tudi za najbolj občutljivo otroško kožo
 
Izdelki za zaščito pred soncem NIVEA Sun Sensitive Kids Protect & Care poskrbijo za mlado kožo, ki je še bolj občutljiva. Nudijo enako visoko raven zaščite kot izdelki NIVEA Sun Kids Protect & Care, vendar imajo neodišavljeno formulo, ki je bila razvita posebej za nego in zaščito najobčutljivejše mlade kože. Z visoko UVA-zaščito pa tudi zmanjšajo tveganje za alergije na sonce. Koža te izdelke za zaščito pred soncem dobro prenaša, kar je potrdil pediater. 
 
 
 
 

Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus