Peter – poletni prijatelj dnevnih sob

Peter – poletni prijatelj dnevnih sob

  • Google Plus

Zmagovalec tako velikih kot majhnih sob. Kamorkoli že prihaja poletje, je Peter - vitek, slok in učinkovit ventilator švicarske Stadler Form - pripravljen in se prilagodi. Na vroče poletne večere in dneve. Zmore tudi sobane, velike 40 kvadratnih metrov. Pokončen. Vitek. Eleganten. Vedno slok. In ko se Peter zavrti, zapiha v vašem domu kot v parku, saj simulira naravni veter. Če bi se radi zavrteli, vendar ne pregreli v vročih poletnih dneh, imejte doma Petra. Kdo je torej Peter, poletni prijatelj dnevnih sob? 

Beli Peter. Črni Peter. Inteligentni Peter. 

Inteligenten je. Zelo inteligenten. Tudi zato, ker deluje na časovnik 1–7 ur. In je zelo uvideven. Ter tako vitek, da postane skoraj neviden, kljub temu boste ves čas slutili, da je nekje v bližini, saj bo prijetno pihljalo. Peter je lahko temnejše (črne) ali svetlejše (bele) barve. Ker je uglajeno vitek, zavzema zelo malo prostora. Kajti ventilatorji Stadler Fom ne le prijetno hladijo naš dom in nam dajejo občutek osvežujoče obmorske sape, ampak z oblikovalskim ohišjem tudi polepšajo ambient.

S svojo vitko in elegantno postavo Peter vseeno ustvarja veliko vetra. S funkcijo osciliranja zagotavlja enakomerno in prijetno porazdelitev zraka po celotnem prostoru. Zaradi oblike stebra ventilator zavzema zelo malo prostora in je odlična izbira tudi za majhne prostore. Peter navdušuje s svojimi inteligentnimi značilnostmi, kot so časovnik 1–7 ur, funkcija Natural breeze in priročen daljinski upravljalnik. Vse funkcije se lahko izbirajo z nežnim dotikom na upravljalni plošči, občutljivi na dotik. Energični Peter ponuja tri različne hitrosti za individualno izbiro jakosti vetra. S pralnim zračnim filtrom je ventilator zavarovan pred prahom in drugimi delci. 

 

Peter – veter

Že z dvema funkcijama je Peter večplasten. Funkcija osciliranja enakomerno porazdeli tok zraka, funkcija Natural Breeze pa simulira stanje naravnega vetra za čim boljši učinek. Filter na vstopu zraka zadrži grobe delce, Petra pa lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom. In kako lahko Petra prenašamo? Priročno! Z držalom za prenašanje. 

Peter je tako prepričljivo oblikovan, da še vedno preseneča goste, ki ga še ne poznajo. Vendar, ko ga enkrat spoznajo, si ga zapomnijo. Kako? Peter – veter. Z vitkim, sodobnim in vljudnim videzom nenehno navdušuje in osvoji vsak prostor, bodisi majhen ali velik. In preden vprašate, Peter se zelo rad fotografira, je priročen, primeren in ravno prav postaven za selfie. 

Ventilator ali klimatska naprava?

 

Peter sodi med tiste ventilatorje, ki učinkujejo hitro, učinkovito ter predvsem prijetno ohladijo prostor. Seveda imate vedno lahko oboje, Peter se dobro znajde tudi v klimatiziranih prostorih. Za bolj občutljive na visoke temperaturne spremembe, ki jih ustvarijo klimatske naprave, in prašne delce, ki se nabirajo v njih, pa so ventilatorji zagotovo odlična rešitev. Ventilatorji tudi v vročih poletnih dneh poskrbijo za prijetno ozračje doma in nam omogočajo, da jih postavimo na poljubno mesto in usmerimo v poljubno smer. Na ohladitev tudi ni treba čakati, saj delujejo takoj. Še zlasti Peter. 

 

 

 

 

 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus