Ko zadiši po ljubezni

Le kako bi dišala ljubezen, če bi jo lahko ujeli v stekleničko kot parfum? Skoraj zagotovo za vsakogar drugače. Obstajajo pa vonji, ki med partnerjema spodbudijo strast in poskrbijo za občutek topline, s kakršno nas navdaja ljubezen.

Ko zadiši po ljubezni

  • Google Plus

Ste se kdaj vprašali, zakaj so si nekoč v znak ljubezni podarjali robčke, nadišavljene s parfumom? Vsekakor ne brez razloga. Raziskave so namreč pokazale, da nas partnerjev vonj privlači bolj kot videz. Vonj je pravzaprav zakoreninjen v najbolj primarnem delu naših možganov za preživetje, telo pa s pomočjo feromonov odigra pomembno vlogo pri tem, da smo nekomu privlačni. 

Ni vseeno, kako diši na dom 

Ker je vonj tako pomemben del dobrega počutja, ni vseeno, kako diši naš dom. Posebne vonjave lahko ustvarimo s pomočjo majhnega oblikovalskega osvežilnika zraka Julia Stadler Form, kis pomočjo ultrazvočne tehnologije optimalno širi dišave in eterična olja po prostoru. Nežen oblak meglice oscilira 160° od leve proti desni od 18 ur neprekinjenega delovanja do 54 ur v intervalnem načinu. Da osvetljenost ne bi motila vašega nočnega počitka, se LED-svetloba lahko zatemni ali popolnoma izklopi. In katere dišave bi morale spremljati naš ljubezenski odnos? 

Vonji, ki prebudijo strast in dobro počutje

Vanilja

Vaniljo že stoletja uporabljajo v kitajskih in francoskih parfumih. V 17. stoletju so jo zdravniki priporočali za povečanje moške spolne sle. Vanilja vpliva tudi na občutek sprostitve in sreče, zato ni čudno, da gre za najpogosteje uporabljen vonj na svetu.

Cimet

Skorajda ni človeka, ki ne bi oboževal vonja po cimetu. Poleg tega, da nas spomni na okusne sladice, ogreje dušo in telo ter pospeši krvni obtok bolj kot katerikoli drugi vonj. Z njim lahko preženemo tudi duševno otopelost in prehlad. 

Sandalovina

Vonj, pridobljen iz zimzelenega indijskega drevesa sandala, je že tisočletja del tantričnih masaž. Prebudil naj bi drugo čakro in okrepil prijetne občutke med ljubljenjem. Vonj sandalovine v spalnici je torej nepogrešljiv. 

Sivka in jasmin

Ste vedeli, da naj bi Kleopatra ravno s sproščujočo sivko omrežila Julija Cezarja in Marka Antonija? Sproščujoče pa na nas deluje tudi opojni vonj jasmina, ki mu azijske dežele že tisočletja pripisujejo lastnosti afrodiziaka. Pomaga tudi krepiti samozavest, optimizem in intuicijo, lastnosti, ki v ljubezni nikoli niso odveč. 

Osvežilniki zraka Stadler Form v zapeljivi rdeči barvi

Stadler Form osvežilnik zraka Julia

V načinu osciliranja osvežilnik prostora Julia iz Stadler Form s pomočjo ultrazvočne tehnologije optimalno širi dišave in eterična olja po prostoru. Impresivno osvetljen, nežen oblak meglice oscilira 160° od leve proti desni od 18 ur (neprekinjeno delovanje) pa do 54 ur v intervalnem načinu. Da osvetljenost ne bi motila vašega nočnega počitka, se LED-svetloba lahko zatemni ali popolnoma izklopi.

Stadler Form osvežilnik zraka Mia

Želite prijeten vonj v zraku? Osvežilnik zraka Mia v prostor tiho razpršuje fino meglico, obogateno z eteričnimi olji. Majhen in eleganten osvežilnik z ultrazvočno tehnologijo optimalno porazdeli vonje in eterično olje ter deluje do 10 ur z enim polnjenjem. Zaradi izjemno tihega delovanja in subtilnega LED-zaslona deluje Mia povsem diskretno.

 

Stadler Form osvežilnik zraka Jasmine

Jasmine nežno sprošča vašo najbolj priljubljeno aromo, deluje v intervalih, in sicer 10 minut delovanja, 20 minut odmora. Z enim polnjenjem deluje neprekinjeno do 24 ur. S pomočjo ultrazvočne tehnologije spreminja vodo, pomešano z eteričnimi olji v zelo nežno meglico in jo razpršuje po prostoru. 

 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus