PODARJAM NIVEA MEN Deep

PODARJAM NIVEA MEN Deep

  • Google Plus
Movember je tu! Prav je, da naše moške zadovoljimo z gelom za umivanje obraza In brade!

Hitre zanimivosti o brkih in bradah:

" Najdaljšo brado vseh časov so izmerili Norvežanu Hansu N. Langsethu, dolga je bila kar 5,33 metra. Najdaljše brke ima Indijec Ram Singh Chauhan, merijo 4,29 metra. 

" Brki so bili skorajda neločljivo povezani z nekaterimi slavnimi imeni, kot so Karl Marx, Freddie Mercury, Franz Ferdinand, Salvador Dali, Jimmy Hendrix in Charlie Chaplin. Slednji je vse življenje nosil umetne brke, Dali pa je o svojih znamenitih brkih celo napisal knjigo.

" Znameniti tip brk, kakršne nosi slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar, imenujemo Handlebar. Da dosežemo potrebno dolžino, traja vsaj tri mesece, obliko pa je nato treba redno učvrstiti z gelom za utrjevanje las. 

" Dobra polovica moških po svetu nosi brado ali brke. Te dlake ščitijo obraz moškega pred soncem in tudi bakterijami. Če si moški brade ne bi brili in strigli, bi lahko njena dolžina za štirikrat presegla višino moškega. 

Kako poskrbeti za lepe brke in svetlečo brado? 

Da bo Movember minil v znamenju lepih brk in čiste, svetleče brade, namenite dlakam dovolj nege. V pomoč vam bo gel za umivanje obraza in brade NIVEA MEN Deep, katerega inovativna formula vsebuje aktivno oglje in temeljito odstranjuje odvečno olje in druge nečistoče s kože in brade. Tako brada dolgo ostane čista in koža sveža. 

V komentarje pod FB objavo mi napišite, zakaj imate rade moške z brado! Med odgovori izžrebam nekoga, kid obi NIVEA Deep Clean in NIVEA MEN Deep šampon! 

 

comments powered by Disqus