Hladno vreme, a vselej nežna nega

Hladno vreme, a vselej nežna nega

  • Google Plus

Ko zaveje oster jesenski veter in pošteno zazebe v roke in nosove, je lepo vedeti, da nega kože po britju ostaja nežna, ne glede na letni čas. NIVEA MEN Sensitive Recovery balzam po britju pomaga preprečiti neprijeten občutek ter hitro pomiri in poživi kožo. 

Britje brade in brk je za marsikaterega moškega zelo neprijetno opravilo. Naj bo britvica še tako ostra in tehnika britja ustrezna, težko se je izogniti razdraženosti in rdečini kože. Tudi ureznine na bradi so hitro tu. Lahko so povsem nevidne, a vseeno povzročijo neprijeten občutek in rdečino. Kako lahko postane britje prijetnejše doživetje? 

7 nasvetov za lažje britje

1. Kožo brijte po prhanju s toplo vodo, saj boste tako zmehčali kožo obraza in dlake, ali pa na obraz položite toplo brisačo, kot to naredijo brivci. 

2. Obraz umijte z milom, s čimer boste odstranili odmrle celice in olja, ki lahko ovirajo britje.

3. Uporabljajte ostro britvico, zamenjajte jo vsakih pet do deset britij. Britvico pred vsakim britjem sperite z vročo vodo, po britju pa jo temeljito očistite in zaščitite pred nečistočami.

4. Olajšajte si britje z gelom ali peno za britje, najbolj učinkovito bo, če sredstvo za britje po bradi enakomerno razporedite s ščetko za britje. 

5. Med britjem ne pritiskajte močno, s tem boste le povečali število ureznin. Brado brijte v smeri rasti dlak.

6. Naj se vam nikar ne mudi. Za britje si vzemite čas. Obraz na koncu sperite z mrzlo vodo, da se pore na koži zaprejo. 

7. Po britju uporabite balzam po britju NIVEA MEN Sensitive Recovery,kipomiri razdraženo kožo, spodbuja celjenje ureznin in poskrbi za zdravo ter negovano kožo. Ker ne vsebuje alkohola, je primeren tudi za zelo občutljivo kožo.

Obnovitveni balzam po britju NIVEA MEN Sensitive Recovery z edinstveno formulo s kamilico in izvlečkom sladkega korena, pomiri draženje in spodbuja celjenje drobnih ureznin. Ker ne vsebuje alkohola, je primeren tudi za zelo občutljivo kožo.

 

 

 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus