Za mrzle zimske dni: Inteligentni sodobni grelnik 2 v 1

Iz švicarskega podjetja Stadler Form, ki slovi po kakovostnih oblikovalskih čistilnikih in osvežilnikih zraka, prihaja inovativna novost, ventilatorski grelnik Anna Big. Grelnik združuje lep videz z edinstveno tehnologijo, ki med drugim omogoča ohranjanje stalne temperature v prostoru.

Za mrzle zimske dni: Inteligentni sodobni grelnik 2 v 1

  • Google Plus

Še malo in pritisnil bo zimski mraz, a že jeseni so prostori pošteno hladni. Da vas v hladnih mesecih ne bo zeblo, bo poskrbel najnovejši Stadler Form ventilatorski grelnik Anna Big s PTC keramičnim grelnim elementom. Že na prvi pogled očara z elegantnim oblikovalskim ohišjem in zaslonom na dotik ter prepriča s svojimi sodobnimi tehnološkimi funkcijami. 

Ključne lastnosti ventilatorskega grelnika Anna Big:

·     Anna Big s pomočjo edinstvene sodobne tehnologije ADAPTIVE HEAT in digitalnega termostata, samodejno prilagaja stopnjo izhodne toplote. S tem v prostoru doseže in vzdržuje optimalno stalno temperaturo.

·     Tiho, hitro in učinkovito doseže želeno sobno temperaturo.

·     S pomočjo ličnega zaslona na dotik je mogoče nastaviti         osem stopenj gretja. 

·     Ima pralni zračni filter, zaščito proti prevračanju in zaščito proti pregrevanju.

·     Anna Big je grelnik in ventilator (breeze mode) v enem, saj omogoča tudi hladen način pihanja. Tako ga lahko uporabljamo vse leto. 

·     Najprimernejši je za dobro izolirane prostore, velike do 25 m2 (63 m3).

·     Na izbiro je v beli in črni barvi.

Grelnik zraka Anna Big bo torej poskrbel za lep videz doma in njegovo toplino, v poletnih mesecih pa vas bo prijetno prevetril s hladnim zrakom. Pripravite se, da vas pošteno ogreje. 

Okvirna cena za ventilatorski grelnik prostora Stadler Form Anna Big: 139,90 evra

                 

 

 

 

 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus