Vonj po poletju v jeseni

Ste se pošteno naužili poletja? Bi želeli vonj po poletju in sproščene občutke, ki so vas spremljali na dopustu, ponesti še v jesen, ko se bomo znova več zadrževali doma? Prikličite spomine na poletje in dobro počutje v svoj dom s pomočjo eteričnih olj in osvežilnikov zraka Stadler Form.

Vonj po poletju v jeseni

  • Google Plus

Vonj ima izjemen vpliv na naš um 

Raziskave so pokazale, da so ravno vonji tisti, ki jih spomin najdlje ohrani in najteže zabriše. Nič presenetljivega torej ni, če se še vedno spomnite, kako je dišala vam ljuba oseba, ko ste bili majhni, kako so dišali vaša najljubša sladica ali prostori, v katere ste pogosto zahajali. Vonji močno vplivajo tudi na naše počutje. Z njimi lahko v hipu dvignemo razpoloženje, preženemo utrujenost, dvignemo raven energije, zmanjšamo stres in odpravimo vrsto tegob, kot so tesnoba, nespečnost, težave z dihali in oslabljen imunski sistem. 

Eterična olja – okno v svet dobrega počutja

 

Najpreprostejši in najučinkovitejši način, da v svoj dom pripeljemo prijetne vonjave in z njimi dobro počutje, je s pomočjo eteričnih olj. Ko jih vdihnemo, prehajajo v živčni sistem in vplivajo na naše razpoloženje, blagodejno pa delujejo tudi na dihalne poti. Utrujenost preženimo z eteričnimi olji agrumov in poprove mete, pomirimo se s sivko in kamilico, odženimo stres z vonjem vanilje ter odprimo dihalne poti z eteričnimi vonji smreke in evkaliptusa. Limonska trava bo odgnala insekte poleti in delovala antiseptično v času prehladov, cimet pa nas pozimi prijetno ogreje. 

Če želimo v dom vnesti vonj po poletju, se sprostimo ob eteričnem olju Stadler Form Revives prijetnim vonjem po borovcih, ki bo v naš dom prinesel svežino, občutek topline in spomine na poležavanje v senci borovcev ob morju. Vsa eterična olja Stadler Form so 100 % čista eterična olja, izdelana iz visoko kakovostnih rastlinskih izvlečkov, izvirajo iz ekološko trajnostne proizvodnje, NISO testirana na živalih in NE vsebujejo sintetičnih snovi, pesticidov ali parabenov. 

Kako uporabljamo eterična olja? 

Učinek eteričnih olj najlažje dosežemo tako, da jih razpršimo v prostor s pomočjo osvežilnikov zraka, v katere kanemo nekaj kapljic eteričnega olja. Švicarska znamka Stadler Form je osvežilnike zraka ponesla na višjo raven. Ne le, da so vsi delo oblikovalcev, njihova prednost je tudi v tem, da s pomočjo ultrazvočne tehnologije skrbijo za optimalno širitev dišav in eteričnih olj po prostoru.Odlično delujejo s 100-odstotnimi čistimi eteričnimi olji Stadler Form in z vsemi drugimi eteričnimi olji, ki ne vsebujejo alkohola. 

Stadler Form osvežilnik zraka Mia 

Želite prijeten vonj v zraku? Osvežilnik zraka Mia v prostor tiho razpršuje fino meglico, obogateno z eteričnimi olji. Majhen in eleganten osvežilnik z ultrazvočno tehnologijo optimalno porazdeli vonje in eterično olje ter deluje do 10 ur z enim polnjenjem. Zaradi izjemno tihega delovanja in subtilnega LED-zaslona, deluje Mia povsem diskretno. 

 

Stadler Form osvežilnik zraka Jasmine

Jasmine nežno sprošča vašo najbolj priljubljeno aromo, deluje v intervalih, in sicer 10 minut delovanja, 20 minut odmora. Deluje neprekinjeno do 24 ur z enim polnjenjem. S pomočjo ultrazvočne tehnologije spreminja vodo, pomešano z eteričnimi olji v zelo nežno meglico in jo razpršuje po prostoru. 

 

Stadler Form osvežilnik zraka Julia 

V načinu osciliranja osvežilnik prostora Julia iz Stadler Form s pomočjo ultrazvočne tehnologije optimalno širi dišave in eterična olja po prostoru. Impresivno osvetljen, nežen oblak meglice oscilira 160° od leve proti desni – od 18 ur (neprekinjeno delovanje) pa do 54 ur v intervalnem načinu. Da osvetljenost ne bi motila vašega nočnega počitka, se LED-svetloba lahko zatemni ali popolnoma izklopi. 

Eterično olje Stadler Form Revive 

Stadler Form Revive eterično olje s prijetnim vonjem po borovcih bo v vaš dom prineslo svežino in občutek topline. 

 

100 % čista eterična olja Stadler Form 

100-odstotno čista eterična olja Stadler Formz mešanicami REFRESH, RELAX, REVIVE so izdelana iz visokokakovostnih rastlinskih izvlečkov pri specialistih za dišave v Švici in ročno pakirana. Olja izvirajo iz ekološko trajnostne proizvodnje, NISO testirana na živalih in NE vsebujejo sintetičnih snovi, pesticidov ali parabenov. Namenjena so odišavljanju prostorov in jih uporabljamo v kombinaciji z osvežilniki zraka Stadler Form, kot so Jasmine, Julia in Mia.   

 

 

 

 

comments powered by Disqus