Sveže pomita tla v vsakem trenutku poletja

Poletje je čudovit letni čas. Čas za aktivno delo na vrtu, igro otrok v peskovniku, čas, ko se radi sprehajamo doma bosi, in če je mogoče, bosi zavijemo tudi okoli doma. Čas, ko radi zagrizemo v sočno lubenico in se prepustimo osvežilnim okusom sladoleda. Vsi ti poletni užitki pa se hitro poznajo na tleh našega doma. Kaj pravite na to, da bi imeli tla kljub temu vsak dan povsem čista?

Sveže pomita tla v vsakem trenutku poletja

  • Google Plus

Občutek, ko stopimo na sveže pomita tla, je neprecenljiv. Takrat se nam naposled zdi vredno, da smo se uro in več trudili s pomivanjem tal. Zadovoljno se ozremo po domu in si zaželimo, da bi bilo tako čisto vsak dan. Zaradi sodobne tehnologije so lahko tla vašega doma prav vsak dan sveže pomita, ne da bi vam bilo za to treba vzeti v roke ročni čistilec tal in krpo, drgniti tla, se neštetokrat skloniti ter se po hiši pomikati z vedrom vode. Sedaj lahko tudi pomivanje tal v celoti prepustite robotom. Preverite, katerim.

 

iRobot Braava jet™je nov inovativen robot iz družine pomivalcev za mokro, vlažno ali suho brisanje vaših tal v kuhinji, kopalnici ali drugih manjših prostorih. Za svoje delovanje uporablja čistilne blazinice in vam pomaga izpolniti vaše potrebe in željo po čistih tleh. Sistem natančnega pršenja zrahlja umazanijo in madeže, vibracijska čistilna glava pa jih nežno zdrgne. Je povsem preprost za uporabo, torej tudi za tiste, ki se na sodobno tehnologijo slabše spoznajo. 

Glavne prednosti čistilca tal iRobot Braava jet™

Robotski čistilec tal iRobot Braava jet™ je zelo koristen za vsak dom in omogoča suho, vlažno in mokro čiščenje težko dostopnih mest v kuhinjah, kopalnicah (zlahka očisti tudi tla okoli stranišča) in drugih majhnih prostorih. Z enim polnjenjem lahko Braava s suhim ali mokrim načinom očisti površino do 25 m2 ali mokro čiščenje do 20 m2. Braava jet se napolni v samo dveh urah in gre po potrebi hitro nazaj na delo. Ker je ta čistilec tal izjemno tih, lahko vi medtem umirjeno pijete kavo, berete knjigo in zadremate. Ker je robot, vsakič tla očisti enako temeljito, tudi pod pohištvom, ob pohištvu, ob stenah in priključkih. 

Suho, vlažno in mokro čiščenje

Braava jet™ omogoča tri načine čiščenja: suho, vlažno in mokro. Pri suhem načinu, Braava odstrani prah, dlake živali, drobtinice, lase z vseh vrst talnih površin; ne more pa opraviti čiščenja trdovratnih madežev, ki se prilepijo na tla. Nesnaga se zbira na krpi iz mikrovlaken, ki jo po koncu samo stresete ali operete. V mokrem načinu čiščenja Braava s pomočjo posebnih gibov (gor, dol, levo, desno) in vlažne krpe zbira umazanijo in polira tla. Vlažno čiščenje je podobno mokremu, le da robot pri čiščenju prši manjšo količino vode. Ta način je na primer primeren pri bolj gladkih ploščicah, na katerih je lahko vode hitro preveč. 

Okvirna cena: 249,90 evra

 

Čistilec tal iRobot Braava 390t

Čistilectal Braava 390t vas bo ravno tako odrešil neljubega pomivanja tal. Ta zelo tihi robot z učinkovito krpo iz mikrovlaken pobriše vse vrste trdih tal, uporabljate lahko tudi posebne krpe iz mikrovlaken. Bela krpa zbira prah, lase, živalske dlake in se uporablja za suho čiščenje. Modra krpa pa je zasnovana za mokro čiščenje. Krpe preprosto vstavite v čistilno glavo, ki je z magnetom pritrjena na robota, in jih po koncu čiščenja enostavno snamete in operete v pralnem stroju. Zaradi svoje kvadrataste oblike in nizke višine pomiva tudi ob steni in pod pohištvom. Ima svoj lasten rezervoar za vodo za čiščenje in navigacijo NorthStar, s pomočjo katere se učinkovito giblje po prostoru. 

Za koga je najbolj primeren?

Robotski čistilec tal iRobot Braava 390t je zelo koristen za vsak dom, ki ima parket, predvsem za večja gospodinjstva ali hiše. Z enim polnjenjem lahko Braava suho očisti površino do 93 m2 ali z mokrim čiščenjem do 33 m2. Velika prednost je sistem Pro-Clean, ki omogoča popolno čiščenje vaših tal. Braava 390t se ravno tako napolni v samo 2 urah, kar pomeni, da se lahko zelo hitro vrne na delo. Ker je čistilec tal Braava 390t izjemno tih, lahko brez težav čisti tudi ponoči ali medtem ko berete knjigo.

Okvirna cena: 369,90 evra

 

 

 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus