Tako neverjetno lepo diši poletje!

Vsak letni čas nam zleze pod kožo s svojevrstnimi doživetji in nas očara s svojstvenimi vonji. Ko nas začne sonce prijetno greti, ko smuknemo v lahkotna poletna in živopisana oblačila, je čas tudi za sproščene cvetlične in sadne vonje. NIVEA jih je ujela v omejeno izdajo poletnih gelov za tuširanje.

Tako neverjetno lepo diši poletje!

  • Google Plus

Barvito poletje

 

Poletje je čas, ko si pustimo biti najbolj sproščena in živahna različica sebe. Takšna je tudi nova omejena izdaja poletnih gelov za tuširanje NIVEA, ki nas pripravi na najbolj zabavna poletna doživetja. 

Naj pod vašim tušem zadiši po poletju 

Ste za živahno osvežitev? Preden se odpravite na vaš najljubši poletni festival, na piknik s prijatelji ali na plažo, si privoščite razvajanje s kombinacijo cvetličnih in sadnih vonjev v gelih za tuširanje NIVEA Fabulous Hibiscus in NIVEA Magic Berry. Nova poletna gela za tuširanje NIVEA vas bosta čudovito osvežila, poskrbela za mehko in negovano kožo ter za dobro razpoloženje s svojima radoživima embalažama.

Gel za tuširanje NIVEA Fabulous Hibiscus poskrbi za izjemno mehko kožo z negovalnim izvlečkom brusnice in premami s cvetličnim vonjem hibiskusa. Poskrbi za intenzivno nego kože, v trenutku osveži in je pH nevtralen. 

Gel za tuširanje NIVEA Magic Berry poskrbi za pravoživahno razpoloženje s sadno poletnoim osvežujočim vonjem acai jagod in borovnic, z negovalno formulo in žametno peno pa hkrati poskrbi za na otip mehko in gladko kožo. Je pH nevtralen.Vsak letni čas nam zleze pod kožo s svojevrstnimi doživetji in nas očara s svojstvenimi vonji. Ko nas začne sonce prijetno greti, ko smuknemo v lahkotna poletna in živopisana oblačila, je čas tudi za sproščene cvetlične in sadne vonje. NIVEA jih je ujela v omejeno izdajo poletnih gelov za tuširanje. 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus