Ohranite svežino tudi na potovanjih

Le kdo ne ljubi odvandrati v daljne dežele ali pa le v urbane sosednje prestolnice?Ne glede na to, kam potujete, je ena od stvari, ki ženskam na poti še posebej veliko pomenijo, intimna higiena. S temi nasveti boste ostale sveže v vsakem trenutku svojega potovanja.

Ohranite svežino tudi na potovanjih

  • Google Plus

Intimni robčki so priročna rešitev

Ohranjanje svežine intimnega predela med potovanji v poletnih mesecih je lahko ena od bolj zahtevnih nalog. Zanesljiv občutek udobja, higiene in dobrega počutja dajejo robčki za intimno nego NIVEA Intimo Fresh Comfort. Robčki z alojo in vonjem belega čaja nežno očistijo in osvežijo vaš intimni predel ter zagotavljajo dolgotrajen občutek čistosti, brezskrbnosti in svežine, tudi ko ste na poti. 

Ne uporabljajte običanjega mila in šamponov za nego intimnega predela

Običajna mila in šamponi ogrozijo pH-ravnotežje intimnega predela, saj lahko povzročijo okužbo, draženje, srbenje in neprijeten občutek. Losjon za intimno negoNIVEA Intimo Fresh  Comfort z naravnim izvlečkom aloje in vonjem belega čaja, nežno očisti intimni predel in uravnava pH-vrednost intimnega območja. Ne vsebuje alkohola, alkalnih mil in barvil. Tako se lahko na potovanju posvetite le prijetnim stvarem. 

Uporabni napotki za svežino na poti

Za pot izberite zgodnje jutranje ali večerne ure. Preverite ure morebitnih nadaljnjih prometnih povezav, stanje na cestah in mejnih prehodih, da se izognite nepotrebnim čakanjem. Izbirajte lete s čim manj prestopi. Intimne in osvežilne robčke imejte pri sebi v torbici, v predalu avtomobila ali v ročni prtljagi, če potujete z letalom. V vsakem primeru pa na pot vzemite obilico potrpljenja in uživajte vsak trenutek svojega dopusta.

Losjon za intimno nego NIVEA Intimo Fresh Comfortz alojo in vonjem belega čaja nežno očisti in osveži vaš intimni predel za občutek čistosti in svežine.

 

 

 

 

 

 

 

Robčki za intimno nego NIVEAIntimo Fresh Comfortz alojo in vonjem belega čaja nežno očistijo občutljivo kožo na intimnem predelu.

 

Okvirna cena za robčke za intimno nego NIVEA Intimo Fresh Comfort za 20 robčkov: 2,30 evra

 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus