Brezskrbno poletje za suhe lase

To poletje se lahko mirno poslovite od suhih las! Za vsakodnevno nego izsušenih las in lasišča bo poskrbela nova inovativna formula micelarnega šampona NIVEA za suhe lase.

Brezskrbno poletje za suhe lase

  • Google Plus

Suhi lasje so poleti še posebej izpostavljeni 

Vroče sonce, morje, skoki v bazen, poletni veter. Ah, zveni čudovito, to bodo nepozabni poletni spomini! A hkrati ravno poletni zunanji vplivi najbolj škodijo suhim lasem, ki se hitro začnejo lomiti in postanejo slamnati. In čeprav naredimo vse, da bi ohranili prožnost in sijaj, lasje ostanejo suhi na otip. Zveni znano? 

Vsak tip las zahteva posebno nego 

Da bi suhi lasje poleti in po poletju ostali zdravi in sijoči, jim namenimo ustrezno nego. Lase zaščitimo pred soncem in jih umivajmo z blagimi šamponi z globinskim delovanjem. To blagodejno kombinacijo za suhe lase ponuja nov NIVEA micelarni šampon za suhe lase in lasišče, ki tako kot preostala dva člana družine NIVEA micelarnih šamponovtemelji na inovativni nežni micelarni tehnologiji z naravnimi sestavinami. Nov micelarni šampon NIVEA bo preprečil dodatno izsuševanje las v poletnih mesecih in vam hkrati omogočil, da na blag način prav vsak dan sperete z las sol in klor. Tako bodo vaši suhi lasje v jesen zakorakali zdravi, sijoči in sveži. 

Micelarni šampon NIVEA za suhe lase in lasišče

Za zdrave in negovane suhe lase poskrbite z uporabo NIVEA micelarnega šampona za suhe lase. Nežna micelarna formula globinsko očisti lase in navlaži suhe lase in lasišče. Vsebuje izvleček lotosa, ki lase krepi, formula brez parabenov, silikonov in umetnih barvil pa ohranja naravni pH vaših las. Primeren je za vsakodnevno uporabo, za vsak dan čiste in sveže lase.

 

 

 

 

 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus