Obračajte poglede na plaži: s pomočjo linije za britje telesa NIVEA MEN

Počitniška in kopalna sezona je tu! Vse več moških se še posebej v poletnem času potrudi, da so dlake na njihovem telesu urejene. Da bi bilo tovrstno britje čim bolj prijetna izkušnja, je znamka NIVEA MEN ustvarila linijo izdelkov za britje telesa Protect & Care, ki je posebej prilagojena potrebam pri britju telesa.

Obračajte poglede na plaži: s pomočjo linije za britje telesa NIVEA MEN

  • Google Plus

Vse več moških skrbi za urejenost dlak po telesu 

Še pred nekaj leti je veljalo, da je britje dlak telesa predvsem domena žensk. A časi se spreminjajo in tudi moški dandanes radi poskrbijo za urejenost dlak po svojem telesu. 

Britje telesa je za moške zlasti pomembno v toplih poletnih mesecih, ko skočijo v kopalke in razgalijo telo. Medtem ko dlake na obrazu rastejo v eni smeri, dlake po telesu rastejo v različnih smereh, kar otežuje britje. To pomeni, da je pri 75 odstotkih moških koža po britju razdražena*.

Znamka NIVEA MEN je zato razvila posebno linijo, ki je prilagojena potrebam pri britju telesa in z negovalnimi sestavinami, kot sta pantenol in aloja, ščiti kožo pred draženjem.

NIVEA MEN Protect & Care stik za britje telesa

Stik lahko uporabite namesto gela za britje. Formula se bolje oprime kože, tekstura ni tekoča in stik omogoča enostaven in ciljni nanos z eno samo roko, kar je idealno za hitro, preprosto britje med prhanjem. Formula s pantenolom in alojo omehča dlake po telesu in omogoča varno ter udobno britje brez draženja kože.

NIVEA MEN Protect & Care gel za britje telesa

Formula s pantenolom in alojo nudi najboljši rezultat britja s svojimi izjemnimi lastnostmi za gladko drsenje brivnika. Na ta način zmanjša razdraženost kože in rdečino. Po britju na koži ostane samo dolgotrajen občutek negovanosti in svežine.

NIVEA MEN Protect & Care losjon za telo po britju

Losjon s pantenolom in alojo pomiri kožo po britju ter jo zaščiti pred rdečino in srbečico. Nudi intenzivno in dolgotrajno nego za gladko kožo zdravega videza.

 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus