Obračajte poglede na plaži: s pomočjo linije za britje telesa NIVEA MEN

Počitniška in kopalna sezona je tu! Vse več moških se še posebej v poletnem času potrudi, da so dlake na njihovem telesu urejene. Da bi bilo tovrstno britje čim bolj prijetna izkušnja, je znamka NIVEA MEN ustvarila linijo izdelkov za britje telesa Protect & Care, ki je posebej prilagojena potrebam pri britju telesa.

Obračajte poglede na plaži: s pomočjo linije za britje telesa NIVEA MEN

  • Google Plus

Vse več moških skrbi za urejenost dlak po telesu 

Še pred nekaj leti je veljalo, da je britje dlak telesa predvsem domena žensk. A časi se spreminjajo in tudi moški dandanes radi poskrbijo za urejenost dlak po svojem telesu. 

Britje telesa je za moške zlasti pomembno v toplih poletnih mesecih, ko skočijo v kopalke in razgalijo telo. Medtem ko dlake na obrazu rastejo v eni smeri, dlake po telesu rastejo v različnih smereh, kar otežuje britje. To pomeni, da je pri 75 odstotkih moških koža po britju razdražena*.

Znamka NIVEA MEN je zato razvila posebno linijo, ki je prilagojena potrebam pri britju telesa in z negovalnimi sestavinami, kot sta pantenol in aloja, ščiti kožo pred draženjem.

NIVEA MEN Protect & Care stik za britje telesa

Stik lahko uporabite namesto gela za britje. Formula se bolje oprime kože, tekstura ni tekoča in stik omogoča enostaven in ciljni nanos z eno samo roko, kar je idealno za hitro, preprosto britje med prhanjem. Formula s pantenolom in alojo omehča dlake po telesu in omogoča varno ter udobno britje brez draženja kože.

NIVEA MEN Protect & Care gel za britje telesa

Formula s pantenolom in alojo nudi najboljši rezultat britja s svojimi izjemnimi lastnostmi za gladko drsenje brivnika. Na ta način zmanjša razdraženost kože in rdečino. Po britju na koži ostane samo dolgotrajen občutek negovanosti in svežine.

NIVEA MEN Protect & Care losjon za telo po britju

Losjon s pantenolom in alojo pomiri kožo po britju ter jo zaščiti pred rdečino in srbečico. Nudi intenzivno in dolgotrajno nego za gladko kožo zdravega videza.

 

 

comments powered by Disqus