Občutite razkošje svilnatega moussa pod tušem!

Občutite razkošje svilnatega moussa pod tušem!

  • Google Plus

NIVEA znova preseneča! Tokrat prinaša v naše kopalnice prvi mousse za tuširanje, ki navduši z na otip svilnato negovalno formulo v obliki moussa in z božanskimi poletnimi sadnimi vonji, kot so rabarbara, malina in limona. V hipu bo tu odlično razpoloženje, penasto veselje in svilnato mehka koža.

Samo pritisk in svilnata pena je tu! 

Se še spomnite, kako radi ste se kot otrok igrali s peno v kadi? Kako ste upali, da je nikoli ne zmanjka? Oh, kako prijetno jo je bilo občutiti na koži. Zdaj lahko svilnato peno v hipu pričarate z enim samim pritiskom na mousse za tuširanje NIVEA SILK. Razkošni mousse za tuširanje v hipu odene kožo v svilnato nego in razvaja čutila z osvežujočimi sadnimi vonji.   

Omamna sadna eksplozija v dveh različicah

Mousse za tuširanje NIVEA prihaja v dveh tako zelo omamnih različicah, da ne boste želeli zapustiti kopalnice. Mousse za tuširanje NIVEA SILK Rhubarb & Raspberry vas bo osvežil z blagodejnim vonjem rabarbare in maline, mousse za tuširanje NIVEA SILK Lemon Moringa pa z vselej svežim vonjem limone. 

Zakaj mousse za tuširanje?

Odgovor je preprost! Ker NIVEA ve, da obožujemo peno in obožujemo kot svila gladko kožo. Koža je po tuširanju pogosto suha in dražeča, formula moussa za tuširanje NIVEA SILK pa je obogatena z izvlečkom svile, ki kožo zgladi, jo nežno očisti in čudovito osveži. Koža bo svilnato mehka že po prvem tuširanju.  Vsaka čudovita doza NIVEA Silk moussa za tuširanje zadostuje za več kot 50 nanosov.

 

Mousse za tuširanje NIVEA Silk Rhubarb & Raspberry 

Ta razkošen, rahel mousse za tuširanje z blagodejnim vonjem rabarbare in maline ovije vaše telo v blago, luksuzno negovalno peno, očisti kožo in razvaja vaše čute med vsakim tuširanjem. Peresno lahek mousse, obogaten z izvlečkom svile, se mehko speni in nežno očisti kožo. Poskrbi za občutek svilnato mehke kože že po enem tuširanju in ohranja naravno pH vrednost kože. 

Mousse za tuširanje NIVEA Silk Lemon Moringa 

Ta razkošen, rahel mousse za tuširanje s slastnim vonjem limoninih vetrcev ovije vaše telo v blago, negovalno peno ter očisti kožo in razvaja vaše čute med vsakim tuširanjem. Peresno lahek mousse, obogaten z izvlečkom svile, se mehko speni in nežno očisti kožo. Poskrbi za občutek svilnato mehke kože že po enem tuširanju.

 

 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus