Moč rožnate: odkrijte Labello #pinkpower and #pinklicious

Pripravite se na rožnato obsesijo. Priljubljena balzama Labello Soft Rosé in Pearly Shine sta za omejen čas dobila modni rožnati preobleki z močnimi sporočili in dekliškimi simboli. Ste za izziv? Zberite vse različice.

Moč rožnate: odkrijte Labello #pinkpower and #pinklicious

  • Google Plus
Dva balzama v petih preoblekah
 
Dekliško, rožnato in močno? Menite, da ne sodijo skupaj? Seveda sodijo! Združite rožnato z močnimi sporočili ali nežno rožnato z dekliškimi simboli - njihovo ujemanje je popolno in odraža tako nežno kot odločno plat deklic in žensk, kar kaže, da lahko postanete, kar koli želite. S to novo omejeno serijo je znamka Labello na polico z izdelki za nego ustnic postavila izdelek, ki spodbuja vse deklice in ženske, da pokažejo, kdo so. Spoznajte novo omejeno serijo Labello PINK - dva balzama za nego ustnic, pet različnih dizajnov, vsak v modni nežno rožnati barvi, ki jih lahko odkrijete, zbirate in delite s prijateljicami. 
 
Balzam Soft Rosé z močnimi rožnatimi sporočili
 
Balzam Labello Soft Rosé je dobil pet rožnatih preoblek z različnimi sporočili in ujemajočimi se simboli. Izberite tistega, ki najbolje ustreza vašemu razpoloženju - ali pa zberite vse: bodite #girlboss ali #pinkprincess, pokažite jim tista rožnata pravila s #pinkrules napisom, pokažite, da obožujete rožnato s #pink4ever in svojo #pinkpower močjo. Ujemajoči se simboli in embalaža z rožnatim dizajnom poskrbijo, da omejena serija resnično pritegne pogled, obenem pa je zabavna za uporabo vsakič, ko jo vzamete iz žepa. 
 
Pod pokrovčkom se skriva znana Labello nega v odtenku soft rosé. Hranilna formula z izvlečkom vrtnice zagotavlja dolgotrajno vlaženje, ki ustnice naredi mehke in gladke. Balzam poudari naravno barvo ustnic in jim podari kanček rožnatega sijaja. 
 
Balzam Pearly Shine z dekliškimi simboli
 
Za vse, ki želite negovane ustnice z naravnim bisernim sijajem, Labello predstavlja še eno omejeno serijo. Balzam Labello Pearly Shine je prav tako dobil novo rožnato preobleko s prikupnimi dekliškimi simboli, ki so bolj ljubki kot kdaj koli prej. Te različice so okrašene s sladoledom, različnimi vrstami kolačkov, lizikami, bonboni in smoothiji. Odkrijte novo presenečenje vsakič, ko uporabite svoj Labello Pearly Shine. Za neustavljivo mehke in lepe ustnice. 
 
Bi imeli novo pink labello? Napišite v komentarje zakaj in izžrebam srečnico! 
comments powered by Disqus