Odstranjevanje ličil še nikoli ni bilo tako enostavno

Odstranjevanje ličil, z novo linijo NIVEA MicellAIR® EXPERT linijo, še nikoli ni bilo tako enostavno. Zdaj lahko končno izkusite učinkovitost in prilagodljivost, ki ju potrebujete za nov začetek: nova linija NIVEA MicellAIR® EXPERT odstrani tudi vodoodporna ličila – nežno in brez neprijetnih sledov na koži.

Odstranjevanje ličil še nikoli ni bilo tako enostavno

  • Google Plus

Izdelki za ličenje nam omogočajo, da navzven izrazimo, kar čutimo navznoter. Toda resnična skrivnost vseh oboževalcev ličenja je nevidna: ni pomembno samo spretno vihtenje čopiča, ampak tudi prefinjena umetnost odstranjevanja ličil. Z izdelki NIVEA MicellAIR® EXPERT je NIVEA oblikovala profesionalno linijo odstranjevalcev ličil, ki so bili posebej razviti za nežno, a učinkovito odstranjevanje dolgo obstojnih in celo vodoodpornih ličil brez kakršnih koli sledi na koži. 

Obraz je platno umetnikov ličenja, kot je Špela Ema Veble. Od spretnih potez umetnika ličenja je odvisno, ali bo isti model videti kot vampir ali kot nedolžen angel. »Ličenje vsakomur omogoča, da izpopolni svojo podobo in ustvari videz, s katerim se najbolje počuti,« pravi umetnica ličenja Špela Ema Veble. »Popolna osnova za sijočo polt sta vedno zelo dober odstranjevalec ličil in dobra vsakodnevna nega kože. Ličila se bolje oprimejo dobro očiščene in negovane kože, zato bo končni videz čudovito dovršen.« 

Globinsko čiščenje obraza vsak večer je bistvenega pomena 

Toda odstranjevanje starih ličil ni samo priprava na nanos novih: globinsko čiščenje obraza vsak večer je bistvenega pomena. Ponoči se namreč odvijajo nadvse pomembni procesi popravljanja poškodb in obnavljanje kože. Če so pore zamašene z ličili, pudrom ali drugimi snovmi, je ta proces lahko moten in koža se lahko odzove z rdečino, razdraženostjo, suhostjo ali nepravilnostmi. 

Dolgo obstojna in vodoodporna ličila je včasih še posebej težko odstraniti 

NIVEA je zdaj izrecno v ta namen razvila linijo NIVEA MicellAIR® EXPERT. Izdelki NIVEA MicellAIR® EXPERT, ki jih priporočajo umetniki ličenja, vsebujejo edinstveni kompleks MICELLAIR in izvleček črnega čaja, da temeljito očistijo kožo in odstranijo ličila ter umazanijo, ne da bi na koži pustili sledove – in to storijo izjemno nežno. 

Medtem ko pametna TEHNOLOGIJA MicellAIR® privlači umazanijo iz kože kot magnet, izdelki oskrbijo kožo z vlago. Koža je čista in brez mastnih sledov, nastanek nepravilnosti pa je preprečen. Za čisto, zdravo kožo – popolna osnova za elegantne videze. 

NIVEA MicellAIR® EXPERT odstranjevalec ličil je na voljo v dveh različicah: v obliki micelarne vode za običajna ali dolgo obstojna ličila in kot odstranjevalec ličil za vodoodporna ličila.

NIVEA MicellAIR® EXPERT linija:

 

Čistilni robčki NIVEA MicellAIR® EXPERT 

NIVEA MicellAIR EXPERT čistilni robčki z osvežujočo formulo s črnim čajem in posebnim KOMPLEKSOM MICELLAIR® temeljito očistijo kožo in izjemno nežno odstranijo tudi vodoodporna ličila. Formula, ki je obogatena s črnim čajem in je znana po svojih blažilnih lastnostih, je primerna za vse tipe kože.  

Okvirna cena za čistilne robčke NIVEA MicellAIR® EXPERT za 20 kosov: 4,09 evra

 

Odstranjevalec ličil NIVEA MicellAIR® EXPERT 

Dvofazni odstranjevalec ličil za oči, ki nežno in izjemno temeljito očisti kožo, je obogaten s posebno blagim izvlečkom črnega čaja in visoko koncentriranim suhim oljem. Formula, obogatena s črnim čajem, je posebej primerna za uporabo na občutljivi koži okrog oči. Črni čaj je obdelan na nežen način, ki dezaktivira njegove encime, in je kot antioksidant znan po svoji zmožnosti, da zmanjša oteklino. Na voljo v 125 ml plastenki. 

Okvirna cena za odstranjevalec ličil NIVEA MicellAIR® EXPERT za 125 ml: 4,49 evra 

 

Micelarna voda NIVEA MicellAIR® EXPERT 

NIVEA MicellAIR® EXPERT odstranjevalec ličil, ki je bil posebej razvit za dolgo obstojna vodotopna ličila, nežno in temeljito odstrani umazanijo in ličila z obraza, ustnic in občutljivega predela okrog oči. Prozorna tekstura fluida temelji na pametni tehnologiji MICELLAIR® in je obogatena z izvlečkom črnega čaja. Znana je po svojih blažilnih in poživljajočih lastnostih. Na voljo v 400 ml plastenki. 

Okvirna cena za micelarno vodo NIVEA MicellAIR® EXPERT za 400 ml: 6,99 

Odstranjevanje ličil, z novo linijo NIVEA MicellAIR® EXPERT linijo, ponujam tudi vam. Trem, ki boste napisale, kako si odstranjujete ličila zvečer, podarim enega izmed izdelkov nove NIVEA MiccellAIR EXPERT.

comments powered by Disqus