Nega proti gubam

Nega proti gubam

  • Google Plus

Vsaka ženska, ne glede na starost, si želi popolnega videza. Vendar ima naša koža v tridesetih, štiridesetih in petdesetih letih različne potrebe. Da jo ohranimo lepo, moramo zato poslušati potrebe naše kože in ji zagotoviti ustrezno nego, prilagojeno naši starosti. Premišljena strategija bo vsaki ženski pomagala ohraniti njeno lepoto in dobro počutje še vrsto let. 

Ne čakajte!

Govorilne ure v šoli, gospodinjska opravila, nov projekt v službi, kosilo s prijateljico ... Se sliši znano? Vsak dan predstavlja logistični izziv, ki pa za ženske ni nobena težava – prvakinje v strategiji! Vendar medtem ko načrtujete svoj vsakdan, nikar ne pozabite nase. Razvijte dolgoletno strategijo, da boste dolgo časa uživali v svoji lepoti. 

Stres, slabo počutje, pomanjkanje spanca, slaba prehrana; starejši kot postajamo, večji je vpliv slabih navad na naš videz. Spremembo morate uvesti zdaj. Zdrava prehrana, telesna vadba in skrbno izbrani kozmetični izdelki so recept za dobro počutje in lepo telo, ne glede na starost. Čim prej začnemo pravilno skrbeti zase, tem manj truda je potrebnega, da se pozneje spravimo nazaj v formo. Začnite načrtovati dolgoročno strategijo za popolno kožo že danes! 

Strategija za kožo po 30. letu – najprej vlaženje

Za mnoge ženske je 30. rojstni dan magična prelomnica v osebnem življenju, karieri in lepoti. Takrat začnemo opažati prve mimične gubice, saj – po podatkih znanstvenikov – pomežiknemo in napnemo kožo približno 15.000-krat na dan. To povzroči nastanek in utrditev linij okrog oči, ust in na čelu. Obenem se zmanjša naša toleranca za stres, raven kolagena v koži pa upade, kar vodi v suhost kože, pomanjkanje gladkosti in sijaja. V tej starosti lahko ali celo morate začeti učinkovito preprečevati ta pojav, da zagotovite lep videz tudi v naslednjih desetletjih življenja.

Ne pozabite, da mora vsakodnevna nega obraza vključevati vlaženje in UV-zaščito. Uporabljajte izdelke, ki vsebujejo vitamin E, naravni antioksidant, ki popolno odpravi učinke stresa in tako poskrbi za svež videz kože, ter UV-filtre, ki pomagajo zaščititi kožo pred novimi gubami in fotostaranjem. Olje grozdnih pečk izboljša navlaženost kože. Te dragocene sestavine so v NIVEA Anti-wrinkle plus vlažilni dnevni kremi proti gubam, namenjeni ženskam po 35. letu. Ne pozabite na nočno kremo; zdaj je pravi čas, da jo za stalno vključite v svojo strategijo. Za nočno nego bo odlična izbira NIVEA Anti-wrinkle plus vlažilna nočna krema proti gubam

Strategija za kožo po 40. letu – okrepiti čvrstost

Po 40. letu na kožo hkrati vpliva več težav. Utrjene mimične gubice, nazolabialne gube, izguba čvrstosti kože, »povešanje« obraznega ovala ... Seznam je dolg. Vendar pa se za številne ženske življenje po 40. rojstnem dnevu dejansko šele začne. Otroci so že odrasli, zato imajo več časa, da se posvetijo svojim potrebam, da se razvijejo na poklicnem področju in da okrepijo svoj odnos. Poskrbite, da bo šel vaš videz v korak z novimi izzivi. Ne pozabite: najpomembnejše, kar morate v tej starosti doseči, je okrepitev čvrstosti kože in zaščita pred soncem. 

Osnovna nega za ženske po 45. letu je uporaba dnevne in nočne kreme proti gubam. Popolna dnevna krema je NIVEA Anti-wrinkle plus učvrstitvena krema proti gubam
 z oljem mareličnih koščic, ki zgladi kožo in izboljša njeno čvrstost, medtem ko NIVEA Anti-wrinkle plus učvrstitvena nočna krema proti gubam združuje učvrstitveni učinek olja makadamije, močne hranilne lastnosti karitejevega masla in obnovitveno aktivnost vitamina B5, ki ga zagotavlja pantenol. Ta strategija za nego kože po 40. letu zagotavlja čudovit videz in splošno dobro počutje. 

Strategija za kožo po 50. letu – nahranjena, obnovljena koža je lepa koža

Po petdesetem koža postane tanjša in izgubi svojo prožnost; raven estrogena upade in struktura ter videz kože se spremenita. Poroženela plast postane debelejša, preostale epidermalne in subepidermalne plasti pa se stanjšajo. Barva polti se spremeni, pojavijo se lahko barvni madeži ali razširjene kapilare. Z zmanjšano prekrvitvijo koža prejema manj hranil. Izgublja prožnost, postane hrapava, suha in občutljiva za zunanje dejavnike. Ali to pomeni, da morate opustiti vse poskuse za ohranjanje lepega videza? Nasprotno! Otroci so zapustili gnezdo in zdaj je čas, da se posvetite svojemu videzu. Vložite vase, v svoje strasti. Vsak dan si privoščite nekaj časa za svoje veselje in uživajte v vsakem trenutku! 

Krema za zrele ženske mora aktivno delovati proti gubam, predvsem pa mora poživiti in regenerirati kožo. Zaradi napredovalih procesov staranja vaša koža ne more sama zagotoviti dovolj hranil. Popolna rešitev je arganovo olje, bogato z vitaminom E. Najdete ga v NIVEA Anti-wrinkle plus poživitveni dnevni kremi proti gubam. Glavni sestavini NIVEA Anti-wrinkle plus poživitvene nočne kreme proti gubam za ženske po 50. letu sta kalcij in avokadovo olje. Avokadovo olje lahko upočasni procese staranja kože. Kožo zaščiti pred izgubo vode in nudi globinsko vlaženje, poleg tega pa izboljša zaščitno bariero kože, s čimer preprečuje nastanek gub in izgubo čvrstosti kože. Gre za idealno rešitev za kožo, ki potrebuje hranila! Krema, obogatena s kalcijem in pantenolom, izboljša vitalnost kože in spodbudi nočni proces učinkovitega obnavljanja, da je koža zjutraj videti čudovita.

Podarjam eno nočno kremo proti gubam za +45. Napišite mi, kaj vam sporočajo vaše gube v FB komentarju! 

 

comments powered by Disqus