Nežna alternativa črnim maskam

Nežna alternativa črnim maskam

  • Google Plus

Si zares želite odstraniti ogrce? Bi ob pogledu na zamašene pore najraje kar pogledali stran? Nikar. Z nečistočami, maščobami, ličili in ogrci v porah na T-predelu v le nekaj minutah opravijo čistilni obliži za čiščenje por NIVEA. Preizkusite jih in se pustite navdušiti. 

Za čisto polt moramo pore zares temeljito očistiti. Lotevamo se bolečega in pogosto nepravilnega stiskanja ogrcev, rezultat pa ni takšen kot bi si želeli. Ste za preprostejšo in zares učinkovito rešitev? Laboratoriji NIVEA so razvili posebne čistilne obliže za čiščenje por, ki intenzivno, povsem neboleče ter enostavno očistijo pore na T-predelu. Pri tem pa upoštevajo posebne potrebe normalne do mešane kože.

 

Kako delujejo obliži NIVEA? 

NIVEA Clear-up strips obliži za čiščenje por temeljito odstranijo ogrce in intenzivno očistijo pore. Pore so odmašene, koža pa je videti čista in sveža.so plod poznavanja lepotnih skrivnosti z Japonske, kjer bela in čista polt veljata za sveto. Obogateni so s citronsko kislino in prijetnim vonjem limon, zato koži dajo svež in čist občutek. Prepojeni so s posebno sestavino, ki veže umazanijo in nečistoče, ki mašijo pore. Površina obliža je izjemno mehka in zelo nežna do vaše kože, obliži pa se odlično oprimejo neenakomernih predelov obraza, še posebej na nosu. 

Kako jih uporabljamo? 

Obliže uporabite enkrat ali dvakrat tedensko med rutinsko nego obraza. Najprej želen predel obraza navlažite z vodo, ki bo aktivirala obliž. Nalepite ga na želen predel in pustite učinkovati 10–15 minut, dokler se obliž ne posuši, nato ga pazljivo odstranite. In rezultat je tu! Na obližu bodo vidni odstranjeni ogrci, in to kljub temu, da maska ni črne barve. Na koncu uporabite običajno dnevno ali nočno nego NIVEA. Koža bo ponovno zadihala, postala bo mehka, nežna in čista, vaša polt pa sveža. Odstranjevanje nečistoč z obliži NIVEA za čiščenje por je neboleče in nežno do vaše kože. Nedvomno vas bodo prepričali in dobili prav posebno mesto v vaši kopalnici.

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus