Kako zablesteti na plaži

Kako zablesteti na plaži

  • Google Plus

Lepa polt, čvrsto telo in izstopajoče modne kopalke so želje vsake dopustnice, pot do tega pa zmeraj ni tako enostavna kot želja. Pripravili smo vam nekaj nasvetov, kako zablesteti na plaži, pri čemer ne pozabite s seboj vzeti širokega nasmeha, dobrega počutja in zvrhane mere samozavesti. 

1. S seboj vzemite vodo, senčnik in sončno kremo

Med najpomembnejše stvari, ki jih ponesemo na plažo morajo soditi voda, senčnik (če na plaži ni dovolj naravne sence) ter sredstvo za zaščito pred soncem, ki ga je dobro nanesti že v hotelski sobi. Zmotno je mnenje, da je pretirano zagorela polt še zmeraj lepa. Sonce je iz leta v leto bolj nevarno, vsak spremenjen ten kože pa pomeni, da ga je sonce poškodovalo. 

2. Za lepo kožo na plaži poskrbite z ustrezno hrano

Kožo pripravimo na poletje že pred njegovim pričetkom. Napnimo jo z dovolj vode in zagotovimo, da se procesi pod povrhnjico odvijajo vitalno. Napeto kožo ob zadostni količini vode, ki jo moramo poleti povečati zaradi povečanega izhlapevanja, torej znojenja, daje tudi bogata prehrana. Veliko sezonskega sadja in zelenjave, predvsem tiste, ki je bogata z beta karotenom, naredi kožo nekoliko bolj odporno na sonce. Beta karoten najdemo v zeleni ter oranžno obarvani zelenjavi. Pred in med poletjem je torej dobro seči po korenčku, bučah, sladkem krompirju, regratu, drobnjaku, brokoliju, papriki, ipd. Viri beta karotena so tudi v citrusih, melonah, marelicah, slivah ter v drugem koščičastem sadju. 

3. Izberite kopalke, ki pristajajo vašem tenu kože

Tistim dopustnicam z bolj svetlo poltjo ponavadi ustrezajo hladni toni barv kopalk, medtem ko tistim z bolj zagorelo poltjo, topli. Vsekakor sta za lep videz pomembna tudi model in velikost kopalk. Kopalke naj ne bodo preveč oprijete, saj se v takšnih ponavadi ne počutimo samozavestno in udobno, in tudi preveč ohlapne ne laskajo postavi. Za mnenje pri izbiri kopalk prosite prijateljico in tudi prodajalka je lahko odlična pomoč. 

4. Poskrbite za gladko kožo brez odvečnih dlačic

Samozavest na plaži je pogojena tudi z gladko kožo. Poskrbite zanjo z linijo izdelkov NIVEA Protect & Shave, ki nežno in pazljivo negujejo kožo. Koža po uporabi ostane gladka ter brez poškodb. 

Posebna sistemska britvica z edinstvenim vonjem NIVEA omogoča nežno in zelo natančno britje. Vrtljivi zglob s petimi kakovostnimi rezili se optimalno prilagodi vsaki obliki telesa, vgrajena negovalna blazinica z Euceritom, posebno sestavino kreme NIVEA Creme, pa kožo neguje že med britjem. Tehnika s klikom omogoča preprosto zamenjavo rezil in varno uporabo. Ergonomičen ročaj zagotavlja varno drsenje britvice tudi med tuširanjem. Pri britju je nepogrešljiv tudi NIVEA Protect & Shave 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus