Eucerin absolutni zmagovalec na prestižni podelitvi nagrad Grazia Beauty Awards

Eucerin absolutni zmagovalec na prestižni podelitvi nagrad Grazia Beauty Awards

  • Google Plus

Blagovna znamka Eucerin je postala absolutni zmagovalec na podelitvi nagrad Grazia Beauty Awards, ki ga je že drugo leto organizirala revija Grazia. Blagovna znamka Eucerin je s tremi nagradami dobila največ nagrad med vsemi sodelujočimi blagovnimi znamkami.

“Prejeti nagrado je vedno lepo. Prejeti tri nagrade – dve nagradi strokovne žirije in eno nagrado bralk in bralcev revije GRAZIA pa je velika čast, potrditev in izraz zaupanja, v naše izdelke in v delo, ki ga opravljam skupaj s sodelavci. Je tudi odgovornost in zaobljuba, da še naprej, vlagamo v svoje delo vse  veselje, žar in energijo, ki jo premoremo, vzpodbujamo  zmagovalni  duh in se ne ustavimo v množici  povprečja. To dolgujemo vsem, ki nas podpirajo, cenijo in nam zaupajo. Hvala za to, da lahko delamo kar znamo in kar si želimo!” je povedala Mojca Dobrovoljc, vodja farmacevtskega programa pri  blagovni znamki Eucerin.   

Nagradi strokovne žirije sta prejeli:

1.     Eucerin Hyaluron Filler CC krema: Bioaktivni glicin saponin v formuli Eucerinove Hyaluron Filler CC kreme, pridobljen iz soje, je dokazano ena najbolj učinkovitih snovi, ki stimulira naravno tvorbo hialuronske kisline v koži. Njegova nega proti gubam deluje tako, da spodbudi fibroblaste, kožne celice, ki tvorijo hialuronsko kislino v koži, da povečajo tvorbo nove hialuronske kisline za do 256% (in vitro).

2.     Eucerin Fluid za intimno nego. Protivnetne lastnosti Eucerinove formule za intimno nego zagotavlja bisabolol pridobljen iz kamilice, saj je izomer bisabolola aktivna sestavina v rastlini. Ta se že stoletja uporablja za pospešitev koži lastnega procesa celjenja. Zaradi svojih protidražilnih in protivnetnih lastnosti pa je izjemno primerna sestavina v Eucerinovih negovalnih izdelkih. Eucerin fluid za intimno nego ima pH-vrednost 4,5, ki je enaka pH-vrednosti intimnega predela žensk ter vsebuje izjemno blago površinsko aktivno snov. S koži lastno mlečno kislino ohranja naravno nožnično mikrofloro in pomirja draženje.  

Nagrado bralk revije Grazia pa je dobila:

3.     Eucerin Sun Anti-Age Fluid za vsakodnevno zaščito obraza z zaščitnim faktorjem ZF 30. Eucerin Sun anti-age fluid za zaščito pred soncem ZF 30 je izdelek za vsakodnevno zaščito obraza pred soncem, ki je primeren za vse tipe kože. Ščiti pred sončnimi opeklinami in poškodbami kože zaradi sonca, obenem pa zmanjša vidne znake fotostaranja. Formula združuje dve napredni tehnologiji, ki nudita vrhunsko fotozaščito pred poškodbami zaradi UV-sevanja, kot so starostne pege, in intenzivno vlaženje, ki vidno zmanjša nastanek gub na obrazu in dekolteju. 

Poleg širokopasovne UVA- in UVB-zaščite nudi tudi biološko celično zaščito, ki jo omogoča kombinacija antioksidativne gliciretinske kisline, ki spodbuja koži lastne mehanizme za zaščito in popravljanje DNK, ter licochalcona A, ki kot močan antioksidant ščiti kožne celice pred poškodbami zaradi prostih radikalov.

 

 

 

 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus