Vsi hrepenimo po intimnosti

Vsi hrepenimo po intimnosti

  • Google Plus

Beseda intima izvira iz latinščine in pomeni notranji, intima je torej vse tisto, kar je najgloblje v nas. Bistvo intime je odkrivanje, spoznavanje sebe in razkrivanje sebe drugemu.

Gotova intima v partnerskem odnosu ne nastane naenkrat, temveč se postopno razvija. Je zelo dragocena in je tisto, kar si ljudje želimo od odnosa.

Intim je veliko vrst in zajemajo vsa področja našega življenja. Poznamo telesno, čustveno, intelektualno intimo, intimo dela, duhovno intimo, izkustveno intimo. Vse so pomembne in razvijajo poseben odnos med partnerjema, pa tudi samega do sebe.

Med intimo spada tudi spolnost, ki zajema vse zgoraj naštete intime. In med sproščeno spolnost spade tudi intimna nega, ki je izjemnega pomena tudi za ohranjanje zdravja. Pravilna pH vrednost izdelka poskrbi za to, da je koža na intimnem predelu ravno prav bazična in ravno prav kisla. Pravilno ravnovesje poskrbi, da ne pride do okužb in draženja kože. 

Posebno raziskavo so izvedli v laboratorijih Eucerin pri nastanku formule za Eucerinov fluid za intimno nego. Prostovoljke, ki so sodelovale v raziskavi so bile zadovoljne z učinkovitostjo izdelka tako pri umivanju kot pri negi kože. Pri študiji so sodelovali tudi ginekologi, ki so vsem udeležencem zaradi uspešnih rezultatov priporočili nadaljno nego z Eucerinovim fluidom

Eucerin fluid za intimno zaščito ima pH-vrednost 4,5, ki je enaka kot pH vrednost intimnega predela pri ženskah. Vsebuje izjemno blago površinsko aktivno snov. S koži lastno mlečno kislino ohranja naravno nožnično mikrofloro in pomirja draženje. Sol mlečne kisline laktat je naravni vlažilni faktor, ki v koži nastaja naravno. Laktat absorbira in zadrži vlago v vrhnji plasti kože, zato ima pomembno vlogo pri ohranjanju fizikalnih lastnosti kože. Zaradi nizke plasti laktata v poroženeli plasti, lahko pride do suhe kože nožnice. 

Formula vsebuje tudi bisabolol, ki je znan po svojih protivnetnih lastnostih.  Bisabolol je pogosta sestavina Eucerinovih izdelkov, saj se njegova učinkovitost že stoletja kaže kot izjemna. Uporablja se za pospešitev koži lastnega procesa celjenja, zaradi svojih protidražilnih in protivnetnih lastnosti pa je izredno primerna sestavina za negovalne izdelke intimnih predelov. S svojimi posebnimi negovalnimi lastnostmi je Eucerinov fluid za intimno nego skrivnost čistega, mirnega in blagodejnega vsakdana.

Klinične, dermatološke in ginekološke študije

Dokazano je, da je Eucerin fluid za intimno zaščito zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša, celo pri ljudeh s poškodovano kožo. Eucerin fluid za intimno zaščito je primeren za občutljivo kožo, tudi pri dermatozah (kot je nožnična mikoza ali nespecifično draženje). 

Eucerin fluid za intimno zaščito 

Fluid, posebej razvit za intimni predel, nudi udobje in zaščito ter pomaga pomiriti razdraženost. pH-vrednost  Eucerinovega fluida je 4,5 (enako kot intimni predel pri ženskah) in vsebuje izjemno blago površinsko aktivno snov. S koži lastno mlečno kislino ohranja naravno nožnično mikrofloro in pomirja draženje. Formula vsebuje tudi bisabolol, ki je znan po svojih protivnetnih lastnostih.

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus