I do slim

I do slim

  • Google Plus

Jutro me je našlo dobre volje. Spila sem dva kozarca vode in se odpravila na zajtrk. Jajčna omleta z zelenjavo je bila dobra izbira in kot po čudežu nisem mogla pojesti vsega. Cel kos kruha mi je ostal! To pomeni, da se mi želodec krči, kajne?! (Da ne bo pomote, ta kos kruha sem kasneje pomalicala skupaj z jogurtom)

Šla sem na vodno aerobiko, ki jo je vodila nosečka Teja. Gajstna punca! Smo dobro delali, mi slimovci. Najbolje pa prijazen Rus, ki ga je Teja večkrat pohvalila, da je vidno izgubljal kalorije in pridobival na samozavesti. Lušni tile Rusi, so mi všeč. V jedilnici sedijo za sosednjo mizo in se nasmihamo en drugemu, skozi vse obroke.Pa tudi, ko smo na napravah si mahamo. Ta pripadnost istemu cilju je prijetna. Klepetam tudi z lušno žensko iz Nizozemske, ki ima svojo marketinško agencijo in je prvič v Sloveniji. Navdušena je nad programom Slim Fit in pravi, da dobiš zelo veliko za ta denar. Super slišat.

Na kroskardio treningu sem veslala. Me je Kamenko spodbujal, da bi naredila nekaj dobrih fotk in se nisem lepo držala, pa je rekel: “Tudi Luka Špik je veslal!” Pa je šel nasmeh do ušes! :)

Po kosilu sva šla v park, čudovit dan, mrzel pa kot strela.

Sem se malo afnala, naredila eno lastovko in pokukala v ptičjo hiško, če imajo kaj jesti. Imajo, imajo!

Lepo popoldne je bilo.

Veliko več imam tudi energije, zato sem se prav veselila gonjenja kolesa, obdanega z infrardečimi žarki, ki te grejejo od stopal do prsi. Do konca sem pogledala Pobeglo nevesto in znova najlepšo žensko na svetu, kot sem brala, Julijo Roberts.

Hiter tuš, v kopalke in že me je čakala Urša, na Beautyteku. To je v bistvu nekirurški lifting.

Urša mi je vse podrobno razložila, cel postopek sem spremljala po računalniku. Je kar v redu moje telo, se mi zdi. Imam dovolj vode v telesu, dobro prekrvavitev, limfa mi dela dobro. Za res dobre rezultate bi morala na šest, sedem postopkov. Imam pa dober občutek že danes. Hvala, Urša! :)

 

Pri večerji sem opazovala goste. Čedalje več nas je v tej restavraciji, namenjeni program hujšanja in detoxa. Veliko je tujcev, med njima sem poslušala pogovor dveh žensk, ki sta si delili isto mizo. Ena je drugo vprašala:”What do you do?”

Druga kot iz topa:”I do slim!” :)


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus