Sem že Slim in Fit?

Sem že Slim in Fit?

  • Google Plus

Ponoči sem se premetavala. Sanjala sem, da sem naskrivaj pojedla velik kos torte in se potem od slabe vesti  zbujala na dve uri. Program Slim Fit mi je prišel pod kožo. V samo 24 urah.

Jutro sva s Kamenkom začela zgodaj. Bilo je premalo časa za zajtrk, zato sem tresočih kolen šla na prvo meritev tega dne.

Naprava se imenuje TANITA, izmeri pa ti praktično vse. Samo IQ-ja ne. Športna trenerka Anita je odčitala moje rezultate in mi razložila, v kakšnem stanju je moje telo.

In veste kaj? Ni tako slabo. Res nimam dovolj mišic, imam pa lepo razporejeno maščobo po telesu. :) Lepo, kajne?

Da bi bila v idealnih merah, bi morala izgubiti 5 kilogramov. Samo pet? Še pridem sem! Prijazno, res!

Naprava ne laže, je rekla nutricistka Janja, ki je sicer pripomnila tudi, da naprava res izračuna povprečje, a pomembno je, kako se človek počuti in kaj si želi doseči. Še enkrat sva šli skozi jedilnik, zanimalo jo je, če sem bila včeraj kaj lačna, sem prikimala, kimala in dodala, da bom izdržala. Mislim, da je bila vesela. Ker bodo tako rezultati prej vidni. Ob 8h zjutraj me je čakal EKG, kjer sem se zavedla, da gre zares in da ničesar ne prepuščajo naključju.

Medicinska sestra mi je izmerila pritisk in že sem bila nared za k zdravniku. Pregledal me je izkušeni primarij Tomislav Majič, dr. med., šla sva skozi moj življenjski slog, bolezni, zdravila, ki jih jemljem, temeljito res.

Malo sem se že tresla, moj čas za zajtrk se je namreč pomikal proti deveti, v tem času doma že gotovo jem. Za zajtrk izbirava iz sedmih variant, danes sem izbrala svoj najljubši zajtrk, marmelado in maslo. Dobro. A sem bila kar hitro lačna in zato je prav prišla zelenjavna juhica, ki jo lahko vsi v programu dobimo ob pol enajstih dopoldne. Z juho dobiš nazaj izgubljene elektrolite in jaz sem jih danes res veliko izgubila,

Ob 12h me je čakal obremenitveni test. Kardiolog, dr. Majič mi je rekel, naj se potrudim. Potrudim, ja.

Jaz, ki nič ne telovadim, nič se ne rekreiram, mah nič, no. Sem se kar bala, kako bo šlo. Pa je šlo. Izdržala sem 20 minut, dihala na polno, švicala tudi, a sem bila na koncu nasmejana.

Rezultati so pokazali, da imam 80 odstotno kondicijo, glede na to, kakšno bi morala imeti. Doktor je rekel, da sem v dobrem povprečju! Prodano! Dobro povprečje je super! Ane?

Kosilo sem zmazala s krožnika. Žalostno je, ko vidiš, kako izginja hrana iz krožnika, pa še nisi sit. Je pa vsa hrana zelo okusna, to odtehta svoje.

Po kratkem počitku, sem šla na MEDISAT. Gre za vadbo na posebnem kolesu, kjer vrtiš pedale, medtem, ko te “kurijo” infrardeči žarki, ki spodbujajo proces lipolize in s sproščanje maščobnih kislin v krvni obtok.

Vroče kot v savni. Na srečo lahko zraven gledaš film po lastni izbiri. Izbrala sem Julio Roberts in Pobeglo nevesto.  Je pomagalo, ker sem bila res fajn zmahana. 40 minut vrtenja kolesa je kar dobro utrdilo moje na gibanje nevajeno telo.

Na srečo me je čakala kopel, razstrupljevalna kopel z epson soljo. Gre za grenko sol, magnezijev sulfat, da pospešiš procese razstrupljevanja. O, kako dobro mi je delo! 20 minut čistega užitka.

Radostna sem čakala večerjo in z užitkom pojedla še zadnji obrok današnjega dne. No, ne čisto zadnji. Prosila sem še za navadni jogurt in dva krekerja za v sobo. Vam nekaj povem, ko si lačen, je to najboljša poslastica!

Kamenko se drži dobro, saj vam sam o tem pove v svojem blogu, jaz pa moram reči, da je v veliko psihično oporo, še posebej, ko mi vsakič, ko me vidi pove, da sem čisto spremenjena, vitka in krasna.

Ko je človek lačen, verjame karkoli. Hihi.

 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus