Božični Eucerin

Božični Eucerin

  • Google Plus

Darila dajemo v znak hvaležnosti, spoštovanja, v božičnem času kot simbol ljubezni. Navada obdarovanja in sprejemanja daril je med nami že dolgo prisotna, saj si ne podarujemo le otipljivih stvari. Ampak vedno in povsod ljubezen.

 

Ko podarjaš darilo, podarjaš tudi delček sebe. Od tega kaj bomo kupili in do tega, kako bomo darilo zavili.  Pri izbiri daril se je najbolje potruditi, da v njem poiščemo vmesno mero sebe in osebe, ki ji je darilo namenjeno. Tako bo obdarovanec občutil, da smo presenečenje izbrali načrtno in skrbno. Da smo ga oblikovali v mislih in predvideli možnosti nakupa že v prvih decembrskih dneh. In ko darilo poklonimo, damo ljubljeni osebi del sebe. Zato naj bo darilo podaljšek sebe

 

Danes vse pomembnejša postaja tudi embalaža, v katero je darilo zavito. Bistvo je podariti, a kljub temu bodo oči najprej zaznale, kako je bilo darilo aranžirano in pospremljeno z našo energijo. S tem konstruiramo razmerje med nami in našim obdarovancem. Cilj smo dosegli, ko začutimo nasmejan obraz obdarovanca. V tem se je letos posebej odrezala znamka Eucerin, ko je za božično embalažo uporabila kozmetično torbico, ki jo ženske prejmejo ob nakupu krem Eucerin, medtem ko moški ob nakupu balzama Eucerin prejmejo gel za britje. Decembra lahko izbirajo med spodnjimi izdelki. 

 

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema za suho kožo

 

Napredna formula dnevne kreme proti gubam za suho kožo s hialuronsko kislino zapolni celo najgloblje gube. ZF 15 in UVA-zaščita preprečujeta prezgodnje staranje kože in poglobitev gub.

Neobvezujoča cena na prodajni polici:  29,99 eu

 

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema za normalno do mešano kožo

 

Napredna nekomedogena, lahka dnevna krema z ZF 15 in UVA-zaščito zapolni celo najgloblje gube od znotraj. Formula združuje visoko in nizkomolekularno hialuronsko kislino, ki učinkujeta pri izvoru gub, medtem ko bioaktivni glicin saponin spodbuja tvorbo koži lastne hialuronske kisline, ki zapolni gube. 

Neobvezujoča cena na prodajni polici:  20,48 eu 

 

Volume-Filler dnevna krema za normalno do mešano kožo

Dnevna krema za volumen za normalno do mešano kožo vsebuje ZF 15 in sistem UVA-filtrov, ki kožo ščitita pred staranjem zaradi sonca.  Hialuronska kislina izboljša raven zadrževanja vlage, da je površina kože napeta in se gube zmanjšajo.

Neobvezujoča cena na prodajni polici: 29,99 eu

 

Eucerin Volume-Filler dnevna krema za suho kožo

 

Bogata dnevna krema za volumen z magnololom, oligopeptidi in hialuronsko kislino učinkuje na več vzrokov izgube volumna. Razvita je bila posebej za kožo, ki je izgubila volumen, ima manj izrazite konture ali se je povesila.

 

Neobvezujoča cena na prodajni polici: 29,99 eu

 

Eucerin Q10 ACTIVE dnevna krema za normalno do mešano kožo

 

Lahka, nekomedogena dnevna krema za občutljivo kožo s koencimom Q10 poživi celice in ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem. Z redno uporabo je občutljiva koža videti gladkejša in čvrstejša, linije in gube pa se zmanjšajo. Nekomedogena formula ne maši por in je idealna podlaga za make-up.

Neobvezujoča cena na prodajni polici: 20,48 eu

 

Eucerin ELASTICITY+FILLER dnevna krema

 

Okrepi strukturo kože, tako da izboljša prožnost in zapolni globoke gube. Edinstvena in inovativna formula zagotavlja številne učinke proti staranju. Formula je obogatena tudi z visoko in nizkomolekularno hialuronsko kislino, ki vidno zapolni gube.

Neobvezujoča cena na prodajni polici: 29,99 eu 

 

Eucerin MEN Silver Shave balzam po britju

Pomirjajoča formula s protivnetnim licochalconom A in protibakterijskimi srebrovimi ioni poskrbi za pomirjeno, osveženo in zdravo negovano kožo po britju. Formula je primerna tudi za občutljivo in problematično kožo ter celo za ljudi z atopijskim dermatitisom ali s kožo, nagnjeno k aknam.

Neobvezujoča cena na prodajni polici: 17,49 eu

 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus