Božični Labello za čudovite ustnice

Božični Labello za čudovite ustnice

  • Google Plus

Balzam za ustnice Labello Lip Butter Red s slastno aromo rdečega ribeza zagotavlja 12-urno vlaženje za prijetno mehke ustnice. S svojo božično barvo je idealno darilo za vas ali za vašo drago prijateljico. Poskrbi za čudovito nežno, rdečkasto barvo ustnic in čudovit nasmeh. 

 

Zaradi polnega okusa je ribez nepogrešljiv pri pripravi domačih marmelad in kot sestavina različnih peciv, tort in pijač. Rdeči ribez lahko uporabimo tudi pri pripravi solat, sladoledov in nenazadnje kot nadev ali omako za nekatere mesne jedi. Balzam za ustnice Labello Lip Butter Red pa vsebuje ravno toliko arome rdečega ribeza, da bo bližina vaših ustnic še bolj vabljiva, vi pa boste komaj čakali naslednji nanos.

 

Blagodejna formula balzama pa bo za ustnice poskrbela tudi v negovalnem smislu. Razvaja in pomiri suhe ter razpokane ustnice. V ustnicah tudi dolgotrajno zadrži vlago in učinkovito zaščiti njihovo občutljivo kožo pred zunanjimi vplivi. Formula je namreč bogata z negovalnim karitejevim maslom in mandljevim oljem, kar zagotavlja intenzivno in dolgotrajno vlaženje. Blagodejno maslo z aromo rdečega ribeza ustnice neguje, da postanejo mehke in voljne. Seveda na njih pusti kanček čudovite rdeče barve.

 

Neobvezujoča cena na prodajni polici za Labello Lip Butter Red: 2,6 €.

 

 

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus