Bodite videti več let mlajši

Bodite videti več let mlajši

  • Google Plus

Želimo si, da bi naša koža odražala, koliko stari se počutimo in ne naše dejanske starosti. NIVEA Cellular Anti-Age biserni serum za zapolnitev volumna zdaj aktivno deluje proti znakom staranja. Koži zagotovi obnovljen volumen, čvrstost in prožnost od znotraj navzven. Inovativna in učinkovita formula z biseri, ki vsebuje najvišjo koncentracijo hialuronske kisline znotraj linije NIVEA za nego obraza, kolagenski ojačevalec* in kreatin, aktivno izboljša naravne procese regeneracije v koži za vidno mladostnejši videz kože, ki izhaja iz njenih globljih plasti.

Hialuronska kislina za polnejšo, čvrstejšo in mladostnejšo kožo

Hialuronska kislina je molekula, ki je naravno prisotna v koži in pomaga povečati zmožnost celic za vezanje vode. V mladosti je človeška koža zelo bogata z naravno hialuronsko kislino, saj še vedno lahko dnevno obnavlja njene zaloge. Z leti pa naša koža izgubi sposobnost za tvorbo zadostne količine hialuronske kisline, kar lahko vodi v dehidracijo kože, izgubo volumna in nastanek gub. NIVEA Cellular Anti-Age biserni serum za zapolnitev volumna kožo učinkovito oskrbi s hialuronsko kislino, ki jo potrebuje, da je videti bolj gladka in polnejša. Edinstvena formula pa vsebuje tudi dve dodatni sestavini proti staranju: kolagenski ojačevalec in kreatin. Kolagenski ojačevalec spodbuja tvorbo koži lastnega kolagena in okrepi kožo, medtem ko kreatin pripomore k oskrbi kožnih celic z energijo. To so dokazali Beiersdorfovi raziskovalci z uporabo človeških kožnih celic.

Koncentrirana formula s hialuronsko kislino, kolagenskim ojačevalcem in kreatinom nudi izjemne anti-age učinke: spodbuja tvorbo* kolagena v koži in stimulira koži lastne procese celične regeneracije. Rezultat je polnejša, čvrstejša in mladostnejša koža.

Inovativna formula s sveže aktiviranimi biseri

Inovativna formula deluje na celični ravni in podpira predele, ki so najbolj nagnjeni k povešanju, tako da koži zagotavlja obnovljen volumen, čvrstost in prožnost od znotraj navzven. Biseri so v hidrogelu in vsebujejo visoko učinkovite anti-age sestavine.

Biseri NIVEA Cellular Anti-Age bisernega seruma za zapolnitev volumna se sveže aktivirajo z vsako uporabo. Ko pritisnete na šobo, se vlažilni gel in visoko učinkoviti biseri potisnejo v glavo doze, kjer se biseri zmešajo z gelom. Ta mešanica se aktivira, takoj ko jo nanesete na kožo, kjer ustvari svilnato teksturo. Fina in svilnata tekstura koži podari polnejši, čvrstejši in mladostnejši videz. Novi NIVEA Cellular Anti-Age biserni serum za zapolnitev volumna je zasnovan za vsakodnevno uporabo. Izdelek lahko uporabljate samostojno ali v kombinaciji z dnevno in nočno kremo. Nanesete ga lahko tudi kot podlago za ličila.

Okvirna cena na prodajni polici za 30 ml: 15,99 €


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus