Lego store prihaja v Ljubljano

  • Google Plus

V ljubljanskem Cityparku se bo kmalu odprl prvi LEGO® Certified Store v Sloveniji. Ekskluzivna trgovina, ki se bo razprostirala na 174 kvadratnih metrih, bo ponudila najširši nabor LEGO izdelkov pri nas.

Otvoritev prvega specializiranega LEGO® Certified Stora bo prava senzacija za vse male in velike ljubitelje slovitih danskih igračk. Ponudba v trgovini bo zajemala širok nabor LEGO izdelkov, od LEGO® Star Wars™ legendarne Vojne zvezd Georga Lucasa do ekskluzivnih linij LEGO® Ideas in LEGO® Creator Expert. Zveste sestavljače bo navdušila novica, da bo nova trgovina ponudila Pick-A-Brick LEGO zid, ki jih je mogoče kupiti dobesedno na kilograme, in pult Build-A-Mini, ki bo ponujal na tisoče različnih kombinacij sestavljanja lastnih in edinstvenih LEGO figuric. Za vse informacije v zvezi s posebnimi ugodnostmi, ki vam jih pripravljamo ob otvoritvi prvega LEGO® Certified Stora, obiščite našo Facebook stran facebook.com/legostoreslovenija.

Podjetje The LEGO® Group že od samega začetka spodbuja razvoj otrok, ki skozi igro in učenje postajajo graditelji prihodnosti. Letos je Reputation Institute v svojem letnem poročilu RepTrak®100 report podjetje The LEGO® Group uvrstil na šesto mesto najuglednejših podjetij na svetu. Da so LEGO kocke ena izmed najbolj popularnih kreativnih igrač na svetu, potrjuje statistika: v letu 2015 je imelo na tak ali drugačen način okvirno 100 milijonov otrok izkušnjo z živobarvnimi LEGO kockami. V zadnjem letu je bilo skupno prodanih 72 milijard LEGO elementov v več kot 140 državah, proizvedenih pa je bilo kar 725 milijonov figuric. Za proizvodnjo LEGO elementov se uporablja več kot 60 različnih barv.

The LEGO® Group je zasebno družinsko podjetje s sedežem v Billundu na Danskem. Podjetje je bilo ustanovljeno v letu 1932, danes pa lahko LEGO izdelke kupimo v več kot 140 državah po vsem svetu. Od letošnje pomladi dalje je na tem zemljevidu tudi Slovenija. Podjetje je leta 1934 poimenoval Kirk Kristiansen, ustanovitelj, nekdanji predsednik in izvršni direktor The LEGO® Groupa. Igračo je poimenoval iz danske fraze “leg godt”, ki pomeni “igraj se dobro”. Danes podjetje vodi njegov vnuk Kjeld Kirk Kristiansen.

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus