VIDEO: O čem se prepirajo pari po svetu?

Denar, hišna opravila, tašča, vzgoja, ljubosumje?

  • Google Plus

Spletni portal Buzzfeed je pripravil video, v katerem pare po svetu sprašuje, o čem se najpogosteje prepirajo. V resnici smo si vsi zelo podobni.

Finska: "V glavnem se ne prepirava, bolj pogajava."

Par pravi, da se prepira o organizaciji prostora v stanovanju in o tašči.

Kitajska: "Toliko je teh copat, da ne vem, kaj bi."

Par se prepira, ker se eden od njiju ne zna držati pravila, da se v vsakem prostoru nosi druge copate. Njega moti, ker se ona ne drži ure in vedno zamuja, ko se skupaj kam odpravljata od doma.

Indija: "Ej, draga, kaj se dogaja?"

Par se prepira tako, da ona zamero kuha v tišini in svojega partnerja ignorira. Njega moti tudi dejstvo, da pogosto zamujata v kino.

Španija: "Videti je kot lunapark!"

Par se prepira, ker ona povsod pušča prižgano luč. Dekle se medtem močno ujezi, ker on prepire skuša gladiti z otipavanjem njene zadnjice.

Rusija-ZDA: "Glede tega imam pač jasno mnenje!"

Rusko ameriški par se prepira zato, ker ona v družbi vedno načenja neprijetne politične teme, baje pa je tudi precej potratna pri uporabi toaletnega papirja.

Dominikanska republika/ Mehika: "Tega se ne dela!"

Par se prepira zaradi drugačnih kulinaričnih preferenc - njemu ni všeč, ker ona ne zna kuhati pekočih jedi. Njo medtem moti, da se stara hrana nalaga v hladilniku, saj je njen partner ne zna metati stran.

 


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus