Ego

Ego

  • Google Plus

Ego

So stvari, ki so mi pomembne. Recimo, da ohranim obraz. Pozicijo. Ubranim svoj ego. Ni je, ki bi od mene zahtevala več igre, tolerance in laži kot to, da ostanem na obeh moških nogah. Prebutan, ne pa premagan. Vsaj za okolico ne. Percepcija je vse.

 

Masaža

Sem enkrat pred leti, ko sem na isto višino meril okrog 78 kg, no, danes sem na 96 kg, v info tistim, ki jim to kaj naredi, torej tak, suh oziroma atletsko vitek, je rekla enkrat ena zdravnica, ko sem se ji zasmilil, sem torej šel na masažo v enega od teh ljubljanskih beauty saloonov. Kerlc kot sem, sem iz menija izbral masažo, ob kateri je največ opisa in traja najdlje, temu primerna je bila tudi cena, a to je bilo v času, ko mi je zapravljanje dalo občutek pripadnosti nekemu določenemu razredu. Me torej odpeljejo do sobe, prosijo naj se slečem in naj se kar uležem na masažno mizo. Seveda to naredim, se vržem na hrbet, malo pogledam iz mrtvo-ptičje perspektive kako izgledam, pa se mi zdi, da mi rebra preveč štrlijo gor, pa isto da velja za ono malo niže na sredini in se obrnem na trebuh, pa se mi zdi, da imam rit premajhno in se v medenici malo dvignem in dam roke ob telo tako, da lahko vdihnem in s tem namesto hrbtnega pravokotnika dobim neki kvazi trikotnik. Vrata se odprejo in noter stopi ena mlaaada, leeepa, drooobna punca, simpatična za popizdit. Tako dobro je izgledala, da je bila prva misel v moji glavi katere gate sem danes oblekel in zakaj ravno te. Torej punca po angelsko pridrsi do mene, me ogovori, malo kramljava, hočem biti duhovit, pa mi tudi malo rata, pa medtem ko si dobacujeva, ona meni dobaci »kako močno si želim, da me masira« in moj ego, po hitrem izračunu njene telesne teže, premera prstov in krhkosti konstrukcije, izstreli  »Valda, da najmočneje, veš, se mi zdi, da sem se malo zakrčil od vsega tega športa …« in ona hihi haha in jaz hehe hihi, mi reče, naj kar ležim na hrbtu, jaz medenico še malo gor, pa drobcena Heidi pristopiclja do mojih podplatov, spolzi s prstki od pete do meč …

 

Prsti

Prste mi je tako zarila v meča, da sem za trenutek mislil, da me bo v tem silnem izbruhu notranjega krika in vrtinca bolečin katapultiralo do stropa. Nisem izustil nobenega zvoka, majke mi, obljubim, tudi dihal nisem, solze so mi tekle same od sebe, a na srečo sem na usnjeni masažni mizi imel pod glavo brisačo, pa je dobro vpijala, da se nisem blamiral z rdečimi lici kot vsake toliko v kinu, ko mišek Stuart srečno prispe domov … In prav tako nisem nič slišal, kaj mi je govorila niti zakaj mi je to govorila. Spomnim se edino, da sem jo vmes, ko je menjavala nogi, vprašal, če se ukvarja s kakšnim športom, in mi je z najlepšim nasmehom in čivkajočim glasom rekla: »Ja, prosto plezanje, že 10 let, sem državna prvakinja.«

 

Plavanje

Smo bili 17, smo šli v TAM na kopališče. Štirje frendi, en je bil frajer, je vsako bejbo dobil, drug mozoljast in smotan, je v enem tednu sedemkrat gledal Strasti v kinu, pa en frend, ki je dobro igral fuzbal … in jaz, ki sem samo dvakrat videl oni film. Itak, da smo najprej skenirali, kje so bejbe, oziroma, da sem natančen, oni frajer je skeniral, ostali smo stali zraven s facami do tal, ker so bile na kopališču bejbe v kopalkah in so nas gledale direkt v oči in kopalke … drzno! Pa smo si namestili brisače ob bazen na travo, kjer so bile tri bejbe, od tega je ena hudo dobro izgledala, je imela velike joške in dolge temne lase.

Da skrajšam, bejba me je nagovorila, mene, hehe, naj ji namažem hrbet, in nekaj minut kasneje sva bila v bazenu. Pa to ni toliko pomembno. Takrat sem prvič pustil frende na cedilu. Sicer se danes spomnim, da so tudi oni mene zmerom, ko so dobili priložnost, pa ne vem, zakaj smo si zmerom nabijali občutek krivde, češ, zaradi ene bejbe nas boš pustil na cedilu … Daaaa! A ni to logično? No, bazen je naredil svoje in s to bejbo sva se dogovorila za prvi randi, ki je na koncu izpadel tudi najin zadnji. Dan prej je namreč deževalo in vse je bilo polno luž. Jaz sem takrat, so bile počitnice, delal v mariborski Jeklotehni, sem prenašal neke železne cevi, pa sem hodil delat s ponijem, in tisti dan, ko naj bi se dobila, torej po hudem nalivu, se mi je ful mudilo s šihta, ker je bila res huda bejba, pa mi je najprej pri tovarni zadnjo zračnico razneslo na biciklu in sem ga besen tiščal ob glavni cesti proti Proleterskih brigad in me je en šlepar, ki je na polno zapeljal čez jebeno lužo, premočil od glave do dol, a mene je držala misel na to, da jo bom videl, njo, njene joške, dobre velike joške … In ko sem končno prišel do tistega križišča, je bila tam, me je čakala, v beli, tesni tesni majici, sem ji pristopil, jo poljubil in desno roko direkt nabacil na njeno levo joško. Poljub je trajal, koliko je pač trajal, moja roka je pa na njeni joški mirovala, ker sem dobro ujel pozicijo, sem namreč čutil njeno bradavico na dlani in prsti so … Ma, ni važno, skratka, po nekem času sem odmaknil roko in na njeni beli majici, njeni lepi tesni beli majici, čez celo levo joško … Tam je ostal rjav odtis moje roke, tiste, s katero sem seveda še pol ure prej nosil zarjavele železne cevi. Brez rokavic. 

Ni se mi več oglasila. Sem slišal, da je zbolela, pa sem, naivčina, kupil vrtnico in šel na obisk. Bejba je bila zdrava, samo videti me ni več želela.

 

Varanje

Tam, 20+ let nazaj, sem pecal eno bejbo, in medtem ko sem čakal, da mi pove, če bo hodila z mano, sem se zabaval z drugo. Je to varanje? Mislim, tri tedne je razmišljala …

 

Vmes

A če me je ta, ki je bila za vmes, po treh tednih na gobec … Je to fisting?

 

Blog je bil objavljen v knjigi: Mene ne bo noben jebo, Kamenka Kesarja


Ste poročene in iščete popolno darilo za svojega moža? Končno vam lahko ponudimo darilo, ki je zabavno in poučno obenem ;)

Nova knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav.

kamenko.si


comments powered by Disqus